Distriktets største utvalg i dress, nyheter 2019

Distriktets største utvalg i dress, nyheter 2019

Distriktets største utvalg i dress, nyheter 2019

Våren er tiden for å granske klesskapet og oppdatere garderoben. Enten du trenger ny dress til 17. mai, konfirmasjon eller bryllup så har vi garantert noe for deg. Dressmagasinet i Egersund har distriktets største utvalg på dress.

Nyheter 2019

Årets nyheter fra en av våre favoritter: Frislid er nå i butikken!

Alle størrelser og fasonger

Vi kan kle unge og gamle i alle fasonger. Vi har et bredt utvalg størrelser, og kan gjøre tilpassinger der det er nødvendig. Vi har et tett samarbeid med dyktige sydamer som foretar alt fra reparasjoner og tilpassinger til større endringer på de fleste plagg.

Kom innom for en prøvetime

Kom innom vår butikk i Elvegaten 5, Egersund for å finne din nye favorittdress, eller ta kontakt for å avtale en prøvetime.

Tilbehør

Fra hvite til mønstrete skorter, til smoking, dress eller blazer. Stilige belter, sko som passer eller mansjettknapper med sitt eget preg. Vi kan ikke alltid love at du skal «bli ny» etter et besøk hos oss, men vi tør påstå at vi hjelper deg å kle deg «ordentlig» og at en merker forskjell på resultatet.

Om Frislid

Frislid er en helnorsk merkevare, etablert i en av de mange vakre fjordene på Vestlandet. De produserer unike nordiske plagg, av de mest eksklusive europeiske stoffene. Frislid Konfeksjon har en lang og stolt historie som strekker seg over 70 år tilbake i tid, helt siden Alf Frislid etablerte selskapet i 1946. Dette har gjort Frislid til et av de mest innflytelsesrike merkene i Norden Europa - og et opplagt valg i Norge.