Konfirmant 2019

Konfirmant 2019

Konfirmant 2019

Moter kommer og går, men kvalitet og passform er alltid viktig. med skreddersøm kan en god dress vare lenger, og den vil se og føles bedre ut hele veien. Tilbehør som sko, belter og skjorter m.m. følger også naturlig med, og vi vet hva som fungerer og hva som ser bra ut. Konfirmasjonen er med andre ord ikke den siste gangen dressen skal bli brukt.

Kom innom for en prøvetime for å finne dressen som sitter som et skudd!

Skreddersøm gjør en god dress perfekt, og vi er behjelpelige med de fleste tilpassinger og endringer, slik at du får den dressen du fortjener og virkelig vil sette pris på.


Dressmagasinet tilbyr regionens største utvalg på dress.

Vi gir eksperthjelp på valg av dress, tilpassinger og tilbehør. Vi fører kun merker vi vet er av høyeste kvalitet og vi tilbyr alltid fornuftige priser.
Når du handler hos Dressmagasinet skal du være trygg på at du har gjort et godt kjøp, og at dressen varer.


Hos oss finner du dress til alle størrelser og fasonger. Kom innom og finn dressen som sitter som et skudd, og som føles rett for deg.

Les også: 5 tips for å ta vare på konfirmasjonsdressen

Om Frislid

Frislid er en helnorsk merkevare, etablert i en av de mange vakre fjordene på Vestlandet. De produserer unike nordiske plagg, av de mest eksklusive europeiske stoffene. Frislid Konfeksjon har en lang og stolt historie som strekker seg over 70 år tilbake i tid, helt siden Alf Frislid etablerte selskapet i 1946. Dette har gjort Frislid til et av de mest innflytelsesrike merkene i Norden Europa - og et opplagt valg i Norge.