Nytt merke i butikken

Nytt merke i butikken

Nytt merke i butikken

Det er med stolthet vi kan fortelle at vi nå er forhandler av jakkene fra JOHNNYLOVE.

Dette er jakker med en utrolig bra passform i utsøkte kvaliteter. Jakkene er både vind og vannavvisende.

Mannen bak JOHNNYLOVE er en selvlært skredder og designer. Merket ble lansert i 2006, etter Vinnem’s egen jakt etter plagg han ikke klarte å finne hos andre.

Det skulle reflektere hans egen personlighet - en kul kar med maskulin selvtillit .

Merket fokuserer på skandinaviske rene linjer, og skiller seg ut med å gjøre eget design og med  egne detaljer i klærne. Været har inspirert ytterplaggene med funksjonalitet der de opererer med blant annet vannavvisende og vindtette materialer.

JOHNNYLOVE jobber med kvalitet, design og innovasjon, og jobber med Italienske og Japanske materialer og Europeisk produksjon.

 

"Utgangspunktet for JOHNNYLOVE var at norske menn på begynnelsen av 2000-tallet enten kledde seg veldig løse og tilfeldige, eller veldig oppdaterte, eller formelle. De fleste menn var ikke flinke til å kombinere klær for å være mer presentable, men fortsatt uformelle. Jeg ønsket å lage en linje med klær som ville gjøre det enkelt for en mann å bygge en garderobe som ville gjøre ham litt mer oppdatert uten å krysse linjen til formell slitasje. Klær som du kunne ha på deg på jobb og fremdeles ikke trenger å skifte før du gikk ut om natten, for eksempel, hvis du fikk en spontan invitasjon til en fest."

 

Her er litt hva JOHNNYLOVE har å tilby:

Kom innom butikken i dag og finn din nye favorittjakke. Velkommen!