Alt du trenger til

Konfirmasjonen

Tema

Konfirmasjon

Klær og tilbehør

Konfirmasjon betyr ofte at en kjøper sin første dress. For mange er det kanskje ikke veldig spennende, men det er verdt å ta seg tid til å prøve flere varianter og finne plagg man er komfortabel og stilig i.

Å bli konfirmert medfører et ansvar for å begynne å ta del i en voksen hverdag, og det er nok av anledninger som fordrer en formell bekledning. Konfirmasjonen er med andre ord ikke den siste gangen dressen skal bli brukt.

Moter kommer og går, men kvalitet og passform er alltid viktig. med skreddersøm kan en god dress vare lenger, og den vil se og føles bedre ut hele veien.

Tilbehør som sko, belter og skjorter m.m. følger også naturlig med, og vi vet hva som fungerer og hva som ser bra ut.

artikkel

"Vi er distriktets største på dress for unge og voksne, og har erfarne sydamer som tilbyr skreddersøm for hele eller deler av dressen"

- Dressmagasinet i Egersund
artikkel

Hva vi tilbyr

Dressmagasinet tilbyr regionens største utvalg på dress. Vi gir eksperthjelp på valg av dress, tilpassinger og tilbehør.
Skreddersøm gjør en god dress perfekt, og vi er behjelpelige med de fleste tilpassinger og endringer, slik at du får den dressen du fortjener og virkelig vil sette pris på.

Vi fører kun merker vi vet er av høyeste kvalitet og vi tilbyr alltid fornuftige priser

Når du handler hos Dressmagasinet skal du være trygg på at du har gjort et godt kjøp, og at dressen varer.

Les mer om

Av og til skriver vi litt om det vi kan, og driver med hver dag. Forhåpentligvis er dette nyttig for mange, og vi håper du plukker opp et par tips i fra bloggen vår.
Sjekk ut noen av våre andre artikler om mote, vedlikehold og stylingtips

No items found.
No items found.
No items found.
Flere artikler
Se hele arkivet her
No items found.