Landlig, Britiskinspirert

Mote til utendørs bruk

Tema

Engelsk, landlig og fornuftig

Praktisk bekledning, med stil og varighet

Med alle ting, så er det en tommelfingerregel at kvalitet koster. Men en investering i kvalitet vil alltid lønne seg i det lange løp. Hvis en har en litt lengre horisont en neste sesongs mote, så er en god genser, solide sko og jakke gull verdt.

Å bevege seg i skog og terreng krever mye av klærne du har på deg, de må være varme, holde deg tørre og tåle mye.

Den typiske engelske stilen, med nøytrale farger, solide materialer og praktiske løsninger er resultatet av mange generasjoners erfaringer og inspirasjon fra et verdensomspennende imperie.

Her hos Dressmagasinet er vi veldig glade i det en kan kalle en "Engelsk landstil" og anbefaler det varmt, enten du kjører Range Rover, eier gods og mark eller bare liker klær som varer og fungerer.

Ny artikkel
Ny artikkel

Hva vi tilbyr

Dressmagasinet fører en rekke merker og plagg som bringer frem din indre Brite. Fra skjorter, jakker og jeans, til sko og hansker. Fortell os hvor du vil hen, og vi skal vise deg hvordan du skal se ut for å komme dit.

Vi er også en av veldig få norske forhandlere av Harris Tweed, og vi inviterer deg til å komme innom for å prøve et stykke historie, håndverk og elegant stil.

Har du en forespørsel? Snakk med Oss!

Les mer om

Av og til skriver vi litt om det vi kan, og driver med hver dag. Forhåpentligvis er dette nyttig for mange, og vi håper du plukker opp et par tips i fra bloggen vår. Sjekk ut noen av våre andre artikler om mote, vedlikehold og stylingtips

No items found.
No items found.
No items found.
Flere artikler
Se hele arkivet her
No items found.