OM DRESSMAGASINET

VÅR HISTORIE

Dressmagasinet i Egersund

HISTORIEN

Dressmagasinet ble etablert i 1932 av den kjente Haugesunds jøden Moritz Rabinowitz. Dermed har det vært solgt klær til menn fra disse lokalene i tiår.

Det er ikke få Dalbuer som har gått ut fra disse lokalene med sin første jeans eller dress. Dette er noe som gjør oss på Dressmagasinet både ydmyke og stolte. Derfor er kvalitet i alle ledd viktig for oss.

Personlig service har førsteprioritet, samtidig som vi alltid har som mål å samarbeide med kjente merkevarer. Dette er noe av årsaken til at du hos oss vil finne produkter fra f.eks. Harris Tweed, som en av 2 - 3 steder i Norge. Du vil også derfor finne kjente merkevarer som; Gant, Barbour, , Lee, Wrangler, Uber, Ellesse, Ricco Vero, Frislid for å nevne noen.

 

HVA VI TILBYR

Som navnet hinter til, så er vi distriktets største på dress. Men vårt fokus er på alle anledninger og typer bekledning.

Enten du trenger undertøy eller t-skjorte, sko, jakke eller joggebukse, så har vi et utvalg for folk flest. Det vi skiller oss ut på er kvalitet, utvalget av merker vi stoler på og alt til en fornuftig pris.

Vi har også et tett samarbeid med dyktige sydamer som foretar alt fra reparasjoner og tilpassinger til større endringer på de fleste plagg.

Personlig service og god produkt kunnskap er noe av det vi setter fremst for at du skal få en god opplevelse når du handler hos oss på Dressmagasinet i Elvegaten 5.